Peace & Love

I onsdags packade vi bilen full och drog till Borlänge för att besöka festivalen och kolla in Winnerbäck och Mötley!
36 mil var det att köra och det tog oss nästan 8 timmar!!!!! Vi stannade i princip 1 gång i timman och ammade. Det var så himla varmt, trots ac i bilen och stackars lucas var törstig!
Men han var så duktig och gnällde knappt något alls men jag rekommenderar inte någon att åka så långt med en sån liten bebis, lite jobbigt var det faktiskt, speciellt som lillen inte älskar att åka bil direkt!

Men väl framme så hade vi iaf hur mysigt som helst, stugan vi hyrde låg precis intill vattnet och vädret var fantastiskt hela tiden, lite för varmt kanske.
Vi åkte ner ganska sent till festivalen på torsdagen för att Lucas skulle slippa vara där en hel dag med öronkåpor på sig, vi var nere runt halv sex på kvällen och vi inledde med att kolla på Backyard Babies, skitbra men vi hann bara se 3-4 låtar och sen ville Lucas äta!
Det var bara att lämna scenområdet och hitta en lugn och skuggig plats så att han fick amma!
Nöjd och mätt 40 min senare så strosade vi bara runt på området och kollade alla stånd och käkade lite i väntan på lasse w!!

Vi intog våra platser så nära scenen man kunde komma med en vagn och det är inte nära kan jag meddela!!
Och lagom tills lasse äntrade scenen så gissa vad? Jo Lucas ville äta igen....halvt besviken fick jag återigen leta upp en skuggig och lugn plats och till tonerna av "Faller","Timglas" och "Tätort på en slätt" fick Lucas äta igen.
Resten av konserten fick jag se och som vanligt är han fantastisk! Även Lucas höll sig vaken och dansade med mamma i bärselen:)

Klockan 22 var den spelningen slut och Mötley skulle inte börja förrän 00,30 så vi lämnade faktiskt festivalen några timmar för att Lucas skulle slippa ha öronkåporna på sig hela natten och för att käka nånstans där det inte var 500 pers i kö...

Lagom tills Mötley började var vi på plats längst bak i publiken. Det är inte så mycket att säga om den konserten, grymt bra, som vanligt! Hörde ryktas att dom kommer till Sthlm i mars och det vore ju skitkul!

I det stora hela en lyckad festival men det är ju absolut inte samma sak med ett litet barn. Det blir mer mysigt och inte så mycket fest som det annars är på festival, eller ja, inte fest alls faktiskt, vi tog varsin folköl på onsdag kväll, det var allt :)

Imorrn börjar jag jobba. 3 veckor och det suger kan jag tala om! Jag är inte alls upplagd för att jobba nu...men det är väl bara att bita i det sura äpplet.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback